Lena Van Bunderen

Dag allemaal,

Mijn naam is Lena en sinds 2021 mag ik mezelf trotse vroedvrouw bij Vita Nova noemen!

In 2018 studeerde ik, samen met collega’s Liesl en Jane, af als vroedvrouw. Tijdens mijn laatste jaar deed ik drie maanden stage in Senegal. Dit was een ervaring om nooit meer te vergeten. Ik leerde heel zelfstandig werken en was elke dag gefascineerd door het mooiste wonder van de natuur: de geboorte. Toen begon het te kriebelen om aan de slag te gaan als zelfstandige vroedvrouw in de eerste lijn.

Ik startte eerst met werken in de thuisverpleging, bij HiCare. Hiernaast richtte ik samen met collega Liesl in 2019 vroedvrouwenpraktijk Wonderbaarlijk op, waar ik momenteel ook parttime werk in de regio Sint-Gillis-Waas. Daarna startte ik tijdelijk bij Vita Nova om afwezigheden op te vangen en ik vond het zo geweldig dat ik ben gebleven! 🙂 Hiernaast werk ik ook nog parttime bij vroedvrouwenpraktijk De Ronding in regio Beveren, samen met collega Gwen.

Momenteel volg ik nog een lerarenopleiding in Gent.

Ik kijk er enorm naar uit om jullie te begeleiden tijdens deze bijzondere periode!

Liefs,
Lena